Home | Tempah | Perkhidmatan


Panduan, tips, teknik dan kaedah serta cara menggunakan perisian AutoCAD.

Ketahuilah RAHSIA bagaimana anda mampu menguasai PERISIAN AUTOCAD dalam masa 3 hari dengan mempelajari TEKNIK&KAEDAH lebih mudah, cepat dan pantas.

Persoalan yang selalu bermain difikiran anda?

Aku ni minat nak belajar Perisian AutoCAD ini dah lama tapi macamana aku nak belajar yer. Nak gi kursus mahal. Nak belajar dengan kawan payah. Belajar melalui buku lama gila step by step lambat lak lama-lama bosan lak. Dulu pernah gak belajar masa study kat U tp lupa semua step. Aduhhhh!!!!!!!!!camner ni Boleh ker aku menguasai Perisian AutoCAD dengan sendirinya. Dahlah aku tak pandai komputer kurang sikit.

Adakah Anda MENGHADAPI MASALAH Sedemikian  Rupa. Fikirkan sejenak mampu kah anda UNTUK BELAJAR SENDIRIAN?Jagan risau Kami dapat MEMBANTU anda.

ANDA TIDAK PERCAYA?

E-book AutoCAD

Dengan memiliki e-book ini insyallah anda mampu menguasainya dengan mudah, cepat dan pantas. Cuma apa yang perlu ada dalam diri anda adalah semangat, kesabaran, ketabahan, disiplin dan keinginan yang tinggi untuk mendapatkanya.

Bak kata pepatah

“Nak Seribu Daya Tak Nak Seribu Dalih Tak Gitu?”

Line AutoCAD

Daripada: Azemuddin bin Husman
Lokasi: selangor Darul Ehsan.

Coretan Penulis:-

 Asalamualaikum.w.b.t…Saya sebenarnya terpanggil disini untuk menghasilkan e-book ini dengan alasan permintaan yang tinggi 2,3 tahun lepas desakkan dari KAWAN-KAWAN disekeliling saya yang meminta saya untuk mengajar mereka bukan itu sahaja malahan CLIENT-CLIENT saya pada masa kini juga ada meminta saya untuk mengajar mereka cara cepat belajar autoCAD. Pada masa tu saya hanya mampu katakan saya tak wat kursus  tp tak per nanti kalo saya dah buat kelas saya bagi tahu encik. Saya sebenarnya tak cukup masa nak wat kelas tu, maklumlah hujung minggu saya study kadang-kadang wat keje partime cari duit lebih sikit. Sampailah satu masa saya dapat membuat kelas secara percuma kepada kawan-kawan saya. Buat amal sikit..Ilmu yang sedikit ni kongsi2 degan kawan2. heheheee…..jenuh gak megajar mereka ni maklumlah hari ini megajar 2,3 hari dah lupa…pada hal…ada antara mereka yang dah pernah belajar AutoCAD……Masa saya study dulu lima tahun lepas saya pernah mengajar kawan-kawan kat kelas maklumlah lecture suruh tolong bantu kawan-kawan yang tak pandai. Saya pun tolong2 lecturer dan bodek2 sikit maner tahu lecturer bagi A. hehehehe….hahahahaaa…tp akhirnya betul2 memang dapat A. Alhamdulillah….Panjang pulak berkata2. Apa pun dari pengalaman-pegalaman mengajar ini membuatkan saya mendapat kesimpulan bahawa pembelajaran yang sistematik, langkah2 mudah tak panjang berjela2 dan penggunan yang perlu hanya diperlukan untuk pandai cepat perlu ditekankan pada pengunaan perisian AutOCAD. Nak tahu lebih lanjut dapatkan E-book ni. Anda pasti tidak menyesal memilikinya.

Dapatkan dan milikinya dengan segera.

Line AutoCAD

Apakah itu Perisian AutoCAD?

Mungkin ada sebahagian anda tidak mengetahui apa itu Perisian AutoCAD? sedikit penerangan:-”Perisian AutoCAD adalah merupakan satu perisian yang mana digunakan untuk penghasilan lukisan teknikal yang lebih dikenali sebagai Lukisan berbantu komputer”Computer-Aided-Drafing”.

Perisian ini dapat menjimatkan masa dan memudahkan penghasilan sesuatu lukisan teknikal yang dikehendaki. Perisian ini telahpun digunakan diseluruh dunia. Malahan perisian ini semakin hari semakin hebat.



Line AutoCAD

Siapa Yang Patut Mempelajari Perisian Ini?

Mungkin Anda Seorang :-

Lepasan pelajar SPM/IKM/ILP/Universiti awam@swasta

Design Engineer/Teknikal Engineer/Assistant Engineer/

Sesiapa sahaja yang berminat melukis.

 Selesaikan permasalahan dengan memiliki e-book ini untuk mempelajari menggunakan perisian AutoCAD secara mudah, cepat, pantas yang mana dapat memberikan kemahiran kepada anda. 

TUUUNGGUUU!!!! WAITTTTTT!!!!!!!!!

Bukan itu sahaja.

Panduan ini juga akan membantu anda dalam menguasai asas AutoCAD dengan cara yang betul. Malahan akan melatih anda menguasai mengikut skop pengalaman pekerjaan sebenar dalam pengguna perisian AutoCAD.Sebelum itu???????   

Pernahkah anda mengalami pengalaman seperti ini?

 Kini anda tidak perlu RISAU dan RUNSING lagi, hilangkan KERESAHAN anda untuk mengasah KEMAHIRAN sebenar anda dengan ebook ini. Klik di bawah untuk mendapatkan e-book.

AutoCAD

Memperkenalkan ebook Terkini dari kami,”Rahsia pandai AutoCAD dalam masa 3hari “ Mengandungi beberapa tajuk ASAS yang diperlukan dan kebiasaannya digunakan selalu semasa proses menghasilkan Lukisan teknikal.Ebook ini juga akan mendedahkan kepada anda tentang Rahsia pandai AutoCAD dengan penggunaan Tools yang Penting sahaja bagi menghasilkan lukisan teknikal secara cepat. Anda juga akan didedahkan dengan :-

  Panduan ini juga akan :-membantu anda dalam menguasai asas-asas AutoCAD dengan mudah &skop pengalaman pekerjaan sebenar dalam pengguna AutoCAD Kesemua ini anda akan perolehi Hanya Serendah RM100.00 Sahaja !!!!! Ya, Ianya benar kerana saya sangat suka berkongsi ilmu dan kemahirankepada anda semua. Tiada apa yang perlu dirahsiakan.     

Apakah keunikkan produk ini sehinggakan anda perlu mendapatkannya dan memilikinya sekarang?

Adakah ebook ini amat sesuai untuk anda?JAWAPANNYA, YA bagi mereka yang berminat.

Kelebihan memiliki e-book ini:-

Lihat Gambar rajah yang dibekalkan,
sangat mudah diikuti dan beresolusi tinggi.

Line AutoCAD

Bonus pemberian percuma

Khas untuk anda juga saya akan menghadiahkan
Koleksi “Library symbol” seperti Title block, Simbol Mekanikal, simbol senibina
yang telah saya gunakan bertahun-tahun di dalam industri ini
PERCUMAuntuk anda .

PERCUMA 1 : SIMBOL MEKANIKAL

PERCUMA 2 : SIMBOL SENIBINA

Kesemua ini saya berikan PERCUMA bagi menambahkan lagi

Penguasaan dalam menghasilkan LUKISAN anda.

Dapatkan Segera pada harga yang Sama, teristimewa buat anda.

Line AutoCAD

*** Online Personal Coaching ***

Sekiranya anda masih lagi mengalami kesukaran mempelajari Perisian AutoCAD,

kami menyediakan khidmat
Online Personal Coaching untuk anda.

(*Tidak perlu kemana-mana saya akan mengajar anda online
hanya di depan PC
anda sahaja)

Belajar AutoCAD online

Menarik Bukan?
*Masa & waktu terbaik akan dipilih mengikut keselesaan anda!

Kini Masalah anda sudah selesai . Jangan bertangguh lagi. Kerana bertangguh akan menyebabkan anda rugi seumur hidup kerana peluang hanya sekali. Rebutlah peluang yang ada dengan sebaik-baiknya.

Ambil Langkah Pertama Anda,
Sekarang!Miliki e-book ini.

   Line AutoCAD

Tahukah Anda?

Disemua syarikat swasta dan kerajaan sama ada industri kejuruteraan dan pembinaan bangunan memerlukan pekerja-pekerja yang mempunyai kemahiran dalam penggunaan perisian AutoCAD. Malahan juga bagi mereka yang mahir pengunaan perisian AutoCAD merupakan satu bonus untuk mendapatkan gaji yang lumayan dan tinggi mengikut perubahan semasa.

Ini bukti daripada kajian saya :-

Apa tunggu lama untuk mengisi jawatan tersebut. Milikilah segera e-book Rahsia Pandai AutoCAD dalam masa 3 hari sahaja. Anda tidak akan rugi kerana ilmu ini sangat berguna pada anda. Selagi kita masih hidup tambahkan ilmu seberapa banyak.
 
 Line AutoCAD

Sebarang Pertanyaan dan Maklumat Lanjut, Sila Hubungi :-

No.Phone:- 019-2300776 (SMS & CALL)

Emel : PracticeAutoCAD@gmail.com

Home | Tempah | Perkhidmatan